КОНТАКТ

Не двоумете се да го пополните формуларот со какво било прашање или барање што може да го имате!

Домот Арија располага со бесплатен приватен паркинг за посетителите

Можете да ги користите автобуските линии со броевите 57 и 8

Користиме рампа за полесен пристап прилагоден за колички

За сите дополнителни информации, можете да не контактирате на нашите телефони или е-пошта. Ако имате потреба за итна и неодложна посета или потреба за средба, Ве молиме закажете дополнителен состанок.

Контакт телефон: +389 71 225 432