Домот Арија нуди трајно и привремено сместување во нови и комфорни соби

Стручни медицински лица се грижат за вас 24 часа, за да бидеме сигурни за вашето здравје

Целта ни е старите лица да бидат што е можно посамостојни во секојдневниот живот

Менито внимателно се подготвува и е прилагодено на здравствените потреби и желби на корисниците

УСЛУГА ШТО ЈА ЗАСЛУЖУВАТЕ

Ако имате потреба да сместите сакана и ценета личност во дом на стари лица, тогаш направете го тоа во домот Арија. Ве очекуваме!

Во домот за стари лица, медицинските посети се редовни, а медицинските сестри ја спроведуваат пропишаната терапија (интрамускулна, интравенска, инфузиона терапија), редовно ги следат виталните функции, облекувањето, поставувањето катетер и други интервенции. Со нас сте безбедни.

ИСХРАНА

Посебна нега и внимание се посветува на исхраната кога е во прашање здравјето и задоволството на нашите корисници. Менито се прави неделно во консултација со нутриционист, и е прилагодено на нивните здравствени потреби  и лични желби.

Дом за стари лица

Сместувањето на корисниците е во луксузни и комфорни еднокреветни, двокреветни и трокреветни соби со сопствени балкони и опремени со 40” смарт телевизори, климатизери, СОС тастери за повик на помош од персоналот и бесплатен безжичен интернет.

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК 00:00-24:00
ВТОРНИК 00:00-24:00
СРЕДА 00:00-24:00
ЧЕТВРТОК 00:00-24:00
ПЕТОК 00:00-24:00
САБОТА 00:00-24:00
НЕДЕЛА 00:00-24:00

Услуги & Цени

Домот Арија нуди привремено и трајно сместување во нови и комфорни соби. Нудиме повеќе пакети кои зависат од типот на сместувањето и дополнителната нега.

Закажете средба

Јавете се на 071 225 432 да го закажете вашиот термин за средба, да го разгледате нашиот дом, или да добиете повеќе информации за цените и условите за сместување.!